ПЕТРО ОЛАР про кінорежисуру, документалістику, журналістику та літературу. «Civilization Che».

29 Липня, 2021

А ви казали.... молодь, не хоче вчитись. Мене впіймали навіть не студенти а славні діти, учні Чернівецьких коледжів та шкіл. Коло їх інтересів безмежне і вони фактично піднялись до глибин душі моєї. Навіть забули в нашому діалозі про підготовлені запитання та настанови своїх вчителів літнього культурологічного табору організованого Чернівецьким університетом. Дякую їх організатору Андрію Гавюку та його учням Анні, Олі, Роману та всім хто створив це дивовижне середовище де можна зустріти нашу надію, майбутнє України. З таких молодих людей виростуть гарні журналісти, блогери. творці нового телебачення і просто Люди що здатні ттворити позитив і любити Україну до глибин кишені , вім серцем... Дякую Вам юні друзі.

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
ПАРТНЕРИ
Допомога біженцям і мігрантам, консультації з питань захисту у кримінальних справах та представництва у сімейних спорах

+38-097-752-51-77
consulting@lawargument.com
ГАЛЕРЕЇ
Наші митці в галереї Європи
Купуй українське
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram