ПРЕЗИДЕНТ ГО «УКРАЇНА-2050» ЕВГЕН ЧОЛІЙ ВИСТУПИВ НА УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ ЗАХОДАХ

19 Вересня, 2021

31 серпня 2021 року в Києві Президент Громадської організації (ГО) «Україна-2050» Евген Чолій звернувся до викладачів та студентів Національного університету «Києво‑Могилянська академія» під час двох церемоній привітання студентів першого курсу, з нагоди відзначення нового навчального року на гуманітарному факультеті та економічному факультеті.
1 вересня 2021 року на запрошення професора Володимира Сергійчука Евген Чолій провів лекцію для студентів Кафедри історії світового українства Київського національного університету імені Тараса Шевченка про українську діаспору як невід’ємну частину української нації та її внесок у розвиток української держави.
Під час цих подій Евген Чолій привітав студентів, поздоровив їх з тим, що вони були обрані для навчання у найкращих університетах світу, побажав їм успіхів та заохотив їх у повній мірі скористатися цією унікальною можливістю у їх житті, вбираючи нову цінну інформацію як губка та розвиваючи дружбу, яка триватиме все життя. Він також нагадав їм, що багато їх однолітків наразі ставлять своє життя на ризик для захисту східних кордонів України, що накладає моральний обов’язок на таких привілейованих студентів забезпечити себе необхідними знаннями, критичним мисленням та життєвою творчістю, щоб згодом зробити вагомий внесок у майбутній розвиток України як повністю незалежної, територіально цілісної, демократичної, реформованої та економічно конкурентоспроможної європейської держави.

Інформацію та фотографії двох церемоній привітання на гуманітарному факультеті та економічному факультеті Національного університету «Києво-Могилянська академія» також можна переглянути за наступними посиланнями:

https://media.ukma.edu.ua/index.php?/category/362#content

https://www.ukma.edu.ua/index.php/news/4830-posviata-2021-vitaiemo-v-mohylianskii-spilnoti-novykh-spudeiv

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=naukma&set=a.3955089437954149

Громадськa організація «Україна-2050»

ngo@ukraine-2050.org

www.ukraine-2050.org

Громадська організація (ГО) «Україна-2050» є неприбутковою організацією, заснованою, щоб сприяти втіленню в життя за час одного покоління – до 2050 року – стратегії сталого розвитку України, як повністю незалежної, територіально цілісної, демократичної, реформованої та економічно конкурентоспроможної Європейської держави.

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
ПАРТНЕРИ
Допомога біженцям і мігрантам, консультації з питань захисту у кримінальних справах та представництва у сімейних спорах

+38-097-752-51-77
consulting@lawargument.com
ГАЛЕРЕЇ
Наші митці в галереї Європи
Купуй українське
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram