Діалоги: Є філія української школи "НОВЕ ПОКОЛІННЯ" в Барслоні !

4 Листопада, 2021

При українські Асоціації «Джерело» (м. Барселона, Королівство Іспанія) у співпраці з Асоціацією «Українська діаспора» (м. Мадрид, Королівство Іспанія) заснована філія загальноосвітнього навчального закладу Нове покоління для українських дітей у Каталонії, зокрема Барселони. Про перші кроки Загальноосвітній навчальний заклад​ у Барселоні «НОВЕ ПОКОЛІННЯ», На радощах розповіла директор Барселонської школи Ольга Дзюбан, вона написала: Маємо школу. Переговори велись трішки напружено і я забула зовсім про те, що треба зробити фото. Дуже шкодую. Але увага була зосереджена на результат. Хотілось отримати "Так" і ще й безкоштовно. На жаль, безкоштовно немає в цьому світі нічого, ми зійшлися на оплаті 100€ в місяць. У цю суботу почнемо навчання у приміщенні цієї школи. Зараз директор і відділ освіти Барселони готують контракт. На цьому тижні підпишемо і в суботу знайдемо в нове приміщення. Нам дали приміщення бібліотеки.
Школа за адресою: Gran Vía de Les Corts Catalanes, 1108, Barcelona. Будівля іспанської школи називається
Escuela Brasil. Вже скоро в нове приміщення пийде не менше дітей як на цій світлині з Мадридської української школи.

Наша мета – виховання щасливої та успішної особистості.
Наша школа здійснює діяльність у сфері дошкільної та середньої освіти, надаючи можливість українським учням отримати свідоцтво та атестат про повну загальну середню освіту українського державного зразка.
Ми працюємо за спеціально розробленою програмою середньої освіти у співпраці з «Onlineucrania» S.L. та Приватною школою «Афіни» м. Києва, яка працює на підставі Ліцензії Виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Департаменту освіти і науки, молоді та спорту у сфері загальної середньої освіти (Наказ від 25.12.2015 р. № 779) та Статуту.
Наша шкільна програма враховує подібності та відмінності між іспанськими та українськими стандартами середньої освіти та зосереджена на українознавчих предметах. Таким чином, у нашій школі суттєво знижено навантаження на учнів без зміни якості освітніх послуг.

На світлині зафіксовано момент тісної співпраці представника з України, організатора школи в Мадриді та представника посольства України в Королівстві Іспанії, під час святкування дня козацтва і зазисника Вітчизни...
Як ми працюємо
Наша школа працює щосуботи з 10 години ранку за Навчальним планом.
Навчальний рік поділено на два семестри. Початок навчання 2 жовтня 2021р.
Протягом навчального року учні 1-11 класів можуть обрати:
проходження програми з українознавчих предметів для отримання освітніх документів державного зразку України що передбачає написання поточних робіт у супроводі вчителів школи «Нове покоління», та семестрової атестації, а також ДПА для 4, 9, 11 класів в супроводі вчителів-методистів Приватної школи «Афіни» м. Києва, які проводяться в приміщені школи «Нове покоління» місті Барселона.
дистанційне навчання;
навчання у якості «вільного слухача».
У школі працюють гуртки по інтересах (вокальний, танцювальний, художнього мистецтва та ін);
Надається допомога логопеда та психолога.
У групу «Дошкільне виховання» приймаються діти з 3-ьох років.
Наші викладачі
Наші викладачі — це висококваліфіковані спеціалісти, які тричі на рік підвищують свою кваліфікацію завдяки:
тренінгам від спеціалістів інноваційного навчального закладу в Україні з 25-річним досвідом у сфері середньої освіти;
індивідуальним консультаціям та тренінгам PhD у сфері педагогіки Тетяни Швець (Освіта Нова);
отримують постійний методичний супровід вчителів-методистів Приватної школи «Афіни» м. Києва;
орієнтуються на сучасні освітні моделі країн світу та реалізовують тьюторську модель супроводу учнів, яка передбачає індивідуальний підхід до кожної особистості, діалогові стосунки з учнем та спрямування дитини до самостійності при мудрій підтримці дорослого.


More Записи for Show: Радіо Українська хвиля з Європи
Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
ПАРТНЕРИ
Допомога біженцям і мігрантам, консультації з питань захисту у кримінальних справах та представництва у сімейних спорах

+38-097-752-51-77
consulting@lawargument.com
ГАЛЕРЕЇ
Наші митці в галереї Європи
Купуй українське
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram