2021-й - ювілейний рік Ігоря Поклада, генія музики, кіно, естради

16 Квітня, 2021


Ігор Поклад прийшов в моє життя разом з дівочим співочим колективом - вокально-інструментальним ансамблем «Мрія». Вже за перший рік свого існування ансамбль представляв Україну на території Радянського Союзу та за кордоном. А я, вже ставши кінорежисером, багато років мрію створити кінообрази, насичені неперевершеною музикою Великого Маестро,


Ігор Дмитрович - автор музики до багатьох популярних кінофільмів: «Весь світ в очах твоїх», «Дударики», «Останній гейм», «Зоряне відрядження»,«Робота над помилками», «Балаган», «Увійди в кожен дім», «Тепла мозаїка ретро й мало-мало…», «Два кроки до тиші», «Снайпер», «Обітниця», «Притча про світлицю», «Москаль-чарівник», «Таємниця «Святого Патрика».

А ще Ігор Поклад написав музику до улюблених серед багатьох поколінь співвітчизників мультфільмів: «Як козаки наречених визволяли», «Як козаки в хокей грали» та інших.

За посиланнями знакові пісні нашої юності, молодості і сучасності.


https://music.youtube.com/channel/UCEDVynM-M3Lq6SnE7QHH-KA?feature=share
https://music.youtube.com/channel/UCEDVynM-M3Lq6SnE7QHH-KA?feature=share

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
ПАРТНЕРИ
Допомога біженцям і мігрантам, консультації з питань захисту у кримінальних справах та представництва у сімейних спорах

+38-097-752-51-77
consulting@lawargument.com
ГАЛЕРЕЇ
Наші митці в галереї Європи
Купуй українське
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram