Литовський гуманітарний проект в Україні, ЕКОНОМНЕ ТА ДОСТУПНЕ ТЕПЛО В ДИТЯЧІ УСТАНОВИ, ЛІКАРНІ ТА ЖИТЛО ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ВІЙНИ

28 Листопада, 2023

До нас на радіо надійшло звернення від литовських друзів з компаниї 5 СМАРТ. В МИСТИ КРАСИЛІВ НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ЗНАЙШЛИСЬ ПАРТНЕРИ: ЯКІ ГОТОВІ РЕАЛІЗОВУВАТИ ЦЕЙ ПРОЕКТ. Пропозиція в тому що литовські виробники готові спільно з українською логістикою впровадити цієї зими гуманітарний проект в Україні, ЕКОНОМНЕ ТА ДОСТУПНЕ ТЕПЛО В ДИТЯЧІ УСТАНОВИ, ЛІКАРНІ, невеликі житлові комплекси для перенселенгців.
Литовська компанія 5 СМАРТ запропонувала проект, який, ми віримо, може сприяти полегшенню та відновленню складної енергетичної та проблем з теплом в Україні. Литовські друзі розуміють, що в даний момент у країні триває війна, яка потребує особливої уваги та відповідальності. Компанія 5 СМАРТ спеціалізується на виробництві пересувних контейнерних котельних, які використовуються як для тимчасового, так і для постійного теплопостачання. Зараз головним пріоритетом є безпека людей та основні потреби життя.Пропозиція включає не лише технічні характеристики продукції, а й її потенційний вплив на вирішення важливих проблем:
1. Гуманітарний аспект: Тепло - це ключова потреба людей, особливо в холодний період року. Наші контейнерні котельні можуть швидко доставлятися туди, де це найбільше необхідно, надаючи джерело тепла тим, хто його найбільше потребує.
2. Відновлення інфраструктури: За допомогою нашого досвіду в обслуговуванні централізованих систем теплопостачання ми можемо сприяти відновленню інфраструктури та поверненню до звичайного життя.
3. Повна автономія: Наші контейнерні котельні є повністю автоматизованими, що зменшує потребу в технічному обслуговуванні. Це дає змогу представникам уряду спрямовувати ресурси на інші важливі справи.
4. Придатність для зони бойових дій: Ми розуміємо, що війна створює додаткові труднощі та особливі умови. Наші контейнерні котельні можуть не лише постачати тепло житловим зонам, які вціліли чи відновлено, але й забезпечувати тепло для військових, які перебувають в холодних казармах чи палатках, допомагаючи зберігати їх фізичне та психологічне благополуччя.
Компанія 5МАРТ пропонує технічне рішення, партнерство для спільної роботи, враховуючи конкретні потреби України.Як написав нам Олександр Домеіка (Aleksandras Domeika): " Ми розуміємо вашу складну ситуацію і готові співпрацювати для надання реальної допомоги та підтримки у процесі відновлення країни.Дякуємо вашим захисникам що боронять вашу і нашу Свободу, та увагу до цього пропозиції. Очікуємо можливості розпочати конструктивний діалог та поставки вже завтра перших мобільних котелень.

Підготував Петро Олар


More Записи for Show: програма ДІАЛОГИ
Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
ПАРТНЕРИ
Допомога біженцям і мігрантам, консультації з питань захисту у кримінальних справах та представництва у сімейних спорах

+38-097-752-51-77
consulting@lawargument.com
ГАЛЕРЕЇ
Наші митці в галереї Європи
Купуй українське
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram