Оріяна Доценко: Свідєтєлі армагєдона😶

28 Лютого, 2023  

Будь-яке слово, будь-яке поняття, явище, будь-яка тема... - все, що попало в розмову совків, опускається: обставляється матюками, вульгаризмами, суржиком, прив'язується і зводиться до теми сексу/спаровування.
Совок як руйнівна побутова практика використовує сміх😆, гумор😁, насмішку😏, сарказм🤣 для руйнації всього, що стало темою уваги. Той, хто не бажає терпіти матюки та хамство совків, вважається таким, що не має почуття гумору. А бути "серйозним"🤔 для "сміхотунів" та "сміхотушечок" - це "отстой".
Наука, освіта, мистецтво, торгівля, армія, а особливо сім'я/шлюб... - нема тої сфери життя, яка не піддається бомбардуванню матюками й насмішкою.
Теми сміху і спаровування сприймаються совками як ознаки СВОГО: "У кого в групі найкраще почуття гумору, той лучший в пастєлі". Мережа дає можливість людям проявити себе сповна. У коментах уже і вульгаризми, й матюки, і двозначні масні натяки.
Допис на стіні залучає групу осіб до спільної зрозумілої бажаної діяльності, сприяє її консолідації та впорядкуванню.
Для розгляду рандомно обираю НЕнайяскравіший пост в одній із популярних багатотисячних спільнот:
📲Проводжу розіграш, хто мені дасть, тій я подарую найкращу ніч в її житті 😅📱
За три дні під дописом 166 вподобайок, 136 з них "усмішки" 😆, і жодного незадоволення 😡. Через емоджі люди долучаються до блуду - виказують свою УЧАСТЬ, схвалення та відкритість до теми "спаровування" з дописувачем. 309 коментарів поглиблюють і розширюють тему спаровування. Вульгаризми, матюки, суржик, гумор, емоджі 😆...
Під час ритуалу відбувається долучення до "священного" (веселого, іскромьотного, жизднєного), що протиставляється "буденному" (серйозному, скучному, сімейному).
Так, маємо справу із магічним ритуалом, метою якого є досягнути певного практичного результату (блуду) шляхом впливу на об'єкти (самки й самці) через їх знаки (символічна система совка).
Подібні дописи зраджують також релігійний ритуал поклоніння божеству Блуду, що має на меті досягти від Блуда прихильності чи виконання прохання.
Обговорення під дописом можна розглянути і як літургію "спільне діло". Допис є вівтарем, де розміщені "святощі" - слово або ікона-малюнок пастора-дописувача. Через емоджі та репліки до спільного діла долучаються "віряни". Відбувається колективна молитва - підсилюється вірогідність блуду, тобто випадкового спаровування рендомних партнерів та руйнування шлюбів (нинішніх та майбутніх) учасників месси. Месса є не світлою, а темною/чорною, бо спрямована на руйнування щастя й здоров'я подружжя, їхніх дітей.
Більшість вірян роблять це несвідомо - вони заБЛУДили і не відають, що творять, не відають, як роблять боляче своїм рідним близьким людям.
Адміни-архієреї благословляють дописувачів-пасторів та вірян на спільне діло. Хто заїкнеться про шкоду блуду, того зацькують віряни, а адміни видалять комент через "гріх" серйозйосності і "замах" на веселість вірян-блудників.
Спільнота, що поклоняється Блуду, нагадує церкву (тіло Блудове). Спільнота усвідомлює себе однією сім'єю із спільними цінностями. Наприклад, учасники обраної нами групи називають себе натхненно "сім'єю", але не "братами" і "сестрами", а "дуріками" та "дуркессами". А найактивніші мають за честь іменоваться "буйними". Але собі подібних, які завдають їм шкоди, називають уже НЕнатхненно "мудаками" й "бúчками" та подібно. Хоча дурік-сміхотун та мудак (у сфері блуду) є повними синонімами, лише точки погляду різні.
А ви кажете, що українці до церкви не ходять🤔Ходять... ключове питання - до якої 🤨
Взагалі вірянам, учасникам блуду, весело. Самі вони не раз підкреслюють, що мовляв "тут вигулююся, главне, шоб муж про це не взнав"... або "шоб жена тут не застукала". А коли спитаєш, "чи хотіли б Ви мати таку половинку, що бажає мати багато сексуальних інтрижок, флірту, "друзів", багато партнерів на стороні", то відповідь "НІ". А оскільки самі учасники не бажають собі болю, але роблять його, то у них переконання про "горємичну несправєдліву жизть".
У блудників переконання, що радіти не можна, бо після сміху буде горе - жизть как зєбра, після бєлой полоси обізатєльно будєт чьорная. Але блудники мусять "сміятися", бо для них сміх є показником сили "в пастєлі". Така от вилка. Сміх😆 > потім блуд🤩 > потім чьорная паласа😨 - а в глазах бєзнадьога і бєзисходность от жесті жизні.
Можете мені дорікнути, а чого його тинятися по "церквах" Блуду. Відповім. Обрала для розгляду інтернет-спільноту, де можна бачити чистий сконцентрований вияв 🏅совкової символічної системи. Але віртуальністю все не обмежується - там лише воно намолюється та підсилюється. Віряни блуду виходять в реал і продовжують служити Блуду - матюжити жінок, дітей, літніх людей на зупинках, в розмовах, в магазинах... Свідєтєлі армагєдона продовжують руйнувати свої та чужі сім'ї... Чому ми це маємо терпіти? Терпіти совок - шоб шо?
P.$. Забороняю практикувати ⛔️ совок у моїй присутності. За матюки й вульгарщину, нібито "прілічні" двозначні масні натяки - видалятиму коменти із задоволенням. Стежте за чистотою, не смітіть і прибирайте хоча б за собою. Розгляд, конструктивна дискусія, уточнюючі питання, спроби виразити думку, аргументи вітаються... тут, під дописом, публічно.
#задачі_фазового_переходу
#совок #шлюб #емоційна_зрада
Р.С.
Оріяна Доценко
Читаю і думаю, може хоч якихось з цих пунктів у мене немає🙈 А_ж ні! Є, усі десять мені властиві 🙃🙂 Совок у кожному з нас. Совок в мені. І це не вирок, це діагноз. І мені потрібна довга воля, щоби утримувати ціль. І терпіння у поєднанні з задоволенням в…

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram