Олексій Грідін: Допоможемо дітям із вадами серця пройти лікування в клініці Женеви, Щвейцарія.

3 Липня, 2023  


Кращий коментар до цього відео є слова щасливих батьків, що мають надію на краще... Тільки три свідчення а їх є більше тут: Чат батькiв https://t.me/CardioHelpGenevaChat

Вікторія Миронюк: Доброго вечора, ми сім'я з Луцька. І нашого синочка Богдана також було прооперовано завдяки лікарю Торніке Сологашвілі. Натрапивши на повідомлення з інтернету, що у Женеві оперують діток з вадами серця безкоштовно, ми до останнього не могли повірити. Але вирішили зателефонувати до куратора Олексія (номер був вказаний в оголошенні) Чесно кажучи, я як людина яка не сильно довіряє людям, всеодно після розмови з Олексієм, вирішила перевірити у всіх соціальних мережах про дійсність інформації, та хто на справді Олексій Грідін та Торніке Сологашвілі. І я їх знайшла! Олексій як і багато батьків котрі писали в цьому чаті, має донечку з вадою серця, тому і вирішив допомагати, щоб інші дітки мали змогу на лікування.
За нашого лікаря -Торніке Сологашвілі є дуже багато інформації та позитивних відгуків.
Ми неймовірно вдячні долі, за таку можливість. Що ми не побоялися і приїхали, хоча до останнього не вірили... Дякую Олексію за всі вказівки, що до обстеження, і документів які потрібно. Він дійсно з Вами у не легкий період 24/7. Не лише до операції але і після.
Не вистачить всіх слів подяки та похвали лікарю Торніке Сологашвілі, за його золоті руки, нехай ваше добро Вам обов'язково повертається. Здоров'я Вам, вашим дітям та Вашій родині.
Ми пережили 2 операції з діагнозом Аномалія Ебштейна тип B (який нам ставили в Україні з народження, ще на 33 тижні вагітності) в Женеві цей діагноз підтвердився але тип C-D. Операції були складні, моїй дитині встановили кардіо стимулятор. В нас було 2 операції на протязі 5 днів, я дуже переживала за наркоз, але все пройшло добре під наглядом лікарів. Я майже жила в лікарні, спочатку в реанімації а потім в палаті. Персонал дуже хороший, все що потрібно вони Вам нададуть. Лікар Сологашвілі під час перебування в реанімації постійно слідкував, куратор Олексій з дружиною підтримував в телефоному режимі.
Дякую Богу, дякую долі, дякую лікарям та всьому медичному персоналу HUG, дякую людям які мені зустрілися в цей період, і які зі мною до сьогодні.
Це все пережити, і зрозуміти можуть лише люди, яких спіткало таке горе як ВВС... Всі інші будуть писати під постами або коментарями, що все це брехня.
Ті хто читають і замислюються їхати чи ні, життя Вашої дитини найперше у Ваших руках, а вже потім в руках найкращих лікарів лікарні HUG. Вибір лише за Вами!
А ми дуже щасливі, що сьогодні ми можемо жити повноцінним життям.
Ще раз дякую Олексію Грідіну команді лікарів HUG та кардіохірургу Торніке Сологашвілі!

Андрій Присажнюк: Доброго вечора.
Мене звати Андрій. Я тато нашої маленької принцеси Єви. Хочу приєднатись до слів моєї дружини. Та подякувати Олексію який вів нас з перших днів і давав надії на життя.
Величезну вдячність доктору Торніке та його команді за неймовірний шанс і надскладну операцію! ❤️
Рік тому в нашій родині був найтяжкіший період в житті. В той час коли наша дитина була на операційному столі в щент розбомблювали наші будинки в Ірпені у підвалах яких сиділи батьки з якими попросту не було зв'язку майже неділю..
Дуже складно передати той стан в якому ми знаходились.
Але всі живі і здорові і це найголовніше. Тому в котре переконуюсь що в житті дива трапляються і найголовніше люди які цим дивам сприяють.
По проханню Олексія телефонував неодноразово багатьом батькам і переконував що це не фейк і не те що спробувати варто а попросту необхідно! Тому безупинно продовжую і прошу щоб інші передавали інформацію і спасали дітей які потребують допомоги.


Доброго дня. Ми батьки чудової дівчинки - Єви Присяжнюк. Хочу поділитися нашою історією лікування донечки у клініці HUG в Женеві. До початку війни ми спостерігали вроджену ваду серця в Києві , там дитині на 2022 рік була призначена операція. З початком війни ми родиною виїхали до Польщі , і зовсім розгубилися що робити з лікуванням. Випадково нам потрапило на очі оголошення в соціальних мережах , що клініка HUG разом з доктором Салагашвілі, та куратором програми Олексієм Грідіним , проводять лікування діток з України з кардіологічними проблемами. Писавши перше повідомлення Олексію , я думала що у мене вистрибне серце. З кожним кроком хвилювання зростало , аж поки Олексій не подзвонив та не сказав : « вашу донечку стверджено на операцію». Було дуже багато дзвінків , багато питань , організаторських моментів , але завдяки великій підтримці родини Олексія - ми вчасно опинились в Женеві , пройшли повне обстеження і донечку 11го липня було прооперовано. За день до операції ми мали розмову з Доктором Салагашвілі. Мені настільки прикро , що тільки через 3,5 роки після того , як ми дізнались за дуже рідкісну ваду серця нашої дитини , нам пощастило зустріти настільки професійного спеціаліста , який зрозуміло пояснив стривоженим батькам - яку саме ваду серця має їх дитина , як це виправляється , і що це не найскладніша вада в практиці лікаря. Він дав такий спокій і впевненість у тому , що все пройде добре. Мені здається , що з моменту , як ми дізнались три з половиною роки тому , про те , що в дитини замість відкритого овального вікна - Scimitar Syndrome , переляканих лікарів , які не могли нічого пояснити та заспокоїти , а навпаки загнали в такий жах і спустошення , тільки тут ми отримали відчуття і впевненість , що наша дитинка буде жити довге і щасливе життя. Ніколи не забуду дзвінок лікаря зі словами : « операція закінчилась , все пройшло добре». Потім тиждень реабілітації , яка проходила під пильним цілодобовим наглядом лікарів. Те , з яким теплом і турботою відносяться медсестри до дітей - дуже важко описати. Малими кроками донечка починала відновлюватись. Дуже великою підтримкою були ті сімʼї , яки вже пройшли операції в клініці , коли ти бачиш як їхня дитинка бігає через місяць після найскладнішої операції - тобі це додає великої віри і впевненості. Я вважаю , що Олексій зібрал дуже велике і сильне комьюніті з тих родин , які вже пройшли лікування , і які з радістю поділяться досвідом , порадами та просто підтримають на шляху до операції та відновленню. Безмежно вдячна всім , хто був причетний на цьому шляху , хай якомога більше діток з кардіологічними проблемами потраплять на лікування в такі золоті та надійні руки. Всім здоровʼя .🤍

Дар'я Олоер : Донечка була прооперована в клініці HUG в 4 етапи ( 4 надскладні операції), за словами Торніке це другий випадок такого складного діагнозу в його житті , і це найважчий комплекс вад який зустрічається на землі , але нас не залишили , мою донечку врятували , неймовірно важкі 7 місяців лікування та реабілітації, яка триває досі , я була поряд кожну хвилину , лікарня забезпечила мені повністтю присутність з донькою і в реанімації і в відділенні , більше того я на руках заносила свою донечку в операційну , мене переодягали і дозволили супровід до операційного столу аж до моменту поки моя донька не засне під наркозом на руках , аж тоді я передавала з рук і руки лікарю , найдородче що в мене є , життя моєї доньки.
Думку батьків поважають і дозволяють бути з дітками всюди.
А зараз все здається страшним сном , який закінчився .Моя донечка бігає , вона більше не синіє , вона активно набирає вагу , розвивається , вона дивує нас кожен день і ми такі щасливі що на нашому шляху зустрілись люди , які нам допомогли
Я бажаю кожній сім‘ї не втрачати віру , рятувати наших діток , давати їм шанс на життя та здоров‘я і ніколи не здаватись .
Дякую Олексію , Дареджан , Торнікке та всій команді , яка приймала участь .
Низький Вам уклін та подяка .
Божої охорони та ласки . Здоров‘я вашим дітям і сім‘ї.

Редакція радіо Українська хвиля з Європи буде і далі публікувати історії зцілення дитей, зустрічатись з їх батьками та допомагатиме встановлегнню контактів з клінікою в Женеві.
Контакти волонтере і батька дитини яку лікують в Женеві : З усіх питань до https://t.me/GridinAleksei
Олексій тел:+995 597 71 31 35 вайбер та Телеграм
Hа радіо пошта arattafilm.web@gmail.com і телефон +37063233112

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram