Манана Абашидзе: Що це ? Випадкові фото, красномовні щонайменше. Не про війну. А книги, то щомісячні наші втрати на довгій дорозі до Пермоги...

9 Вересня, 2023  

Andriy Mihaylovskiy
Вибори почались ??? Скуповують увагу мешканців територій про які вони не згадували з 24.02 але вони їм і зараз не потрібні !!! Хіба що знов вибори !!!

Kira Moozel
Ця наволоч закликала людей в Бучі і Ірпіні не боятись наступу, мовляв нічого доя цивільних страшного не буде. Іі як депутатку запитували люди, вона запевняла зо обстрілювати будуть тільки інфраструктуру.
Подальші подіі всім відомі . Те що ій це «забули» вона впевнена, а тим більше так сподобалась влада. Мммм, хлібне місто.
Манано, брату вашому, всім полеглим захисникам вічна і величезна наша шана

Здається, що вже неможливо так довго втрачати час, мрії, терпіння, гроші, віру, людей ...
Все століття доля вчила людей майстерності життя - втрачаючи набувати: втрата контролю над тим, що відбувається дає можливість знайти віру в те, що у всього є сенс, і навчитись ставити питання не чому так відбувається а для чого це нам; втрата ілюзій допомагає досягненню реалістичності поглядів. Визнання існування ситуації, якої, на нашу думку, не винно бути, сприяє набуттю мудрості, гнучкості, живучості. Зникання ситості дозволяє повернути смак до життя. Виснаження матеріальних активів надає шанс зміцнити головні нематеріальні ресурси. Втрата стабільності говорить про необхідність нових знань і навичок, рефлексій. А трансформація соціальних зв'язків орієнтує на істинно близьких по духу людей.
І все ж так хочеться, бути в діапазоні перемог, хоч не значних. Бути на вершині справедливості, честі, моральності і свободи, бо без них немає правди. ПРАВДИ і СВОБОДИ! Осідлати конячку перемог над несправедливістю/брехнею. Сміливо підкорювати нові простори і не боятися, що обов’язково знайдеться симулякр, який вилізе на поверхню і запевнювати що він – еліта.
Останнім часом все більше втрачаючи зовнішнє, вчимось знаходити внутрішнє.
Ми ж практично все можемо, воювати-захищати, навіть виживати, коли здається вижити немає можливості. Всі ми герої власного життя, і не власного також. На нашому шляху було багато всього, а буде ще більше, прийшла пора зрозуміти і перезавантажитися для нового етапу. Час прийшов. Прийшов час думати не тільки про сьогодення а і про майбутнє, в якому не буде слуг і моральних уродів, які називають себе елітою а нас «маленькі українці», які вирішують долю країни, з позицію власної кишені.
А будуть ті хто насправді вважатимуть, що у нас спільна перемога, доля і щастя, і ми один без одного існувати не зможемо.
Сьогодні брату виповнилось би 44 роки. Бесо віддав своє життя під Бахмутом за справедливість і незалежність. Це він наближав перемогу (а не ті хто на обкладинці NV) пліч опліч зі своїми побратимами. Це дядя Паша – фельдшер, чемпіонка України з веслування Тамара Новак, яка готує їжу нашим військовим, і ще багато тисяч людей, які можуть чітко пояснити що ж таке Свобода, Республіка, Правда, Націоналізм, Мова, і чому без них ми не відбудемось....
Ольга Михайлівна Василевська-Смаглюк — народний депутат IX скл. від партії «Слуга народу».

Україна - це українці
Ми у європейських країнах - це великий резерв для піднесення України в світі і дієва дапомога діаспорі дистанційно бути в українському середовищі.
Підтримати
© Радіо Українська хвиля з Європи - All Rights Reserved
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram